Namesto kulturnega večera – pripovedovalsko kulturno popoldne

Otroci od štirih let naprej in tudi odrasli bomo uživali ob šaljivih ljudskih zgodbah Katje Puntar

Katja Puntar

Vsi otroci, starejši od štirih let in večni otroci ter ljubitelji ljudskega izročila, se nam pridružite na kulturnem popoldnevu, kjer nam bo Katja Puntar pripovedovala pravljice.

Dogodek bo v petek, 17. decembra 2021, s pričetkom ob 17.00 uri preko spleta.

Kako se udeležite dogodka?

Prosimo za predhodne prijave z emailom na naše zasebno sporočilo preko FACEBOOK-a in poslali vam bomo ZOOM link za udeležbo. 

Kdo je tokratna gostja?

Katja Puntar je pripovedovalka ljudskih pravljic in se jim posveča že vrsto let. Jih raziskuje, preiskuje in pripoveduje. Po končani pripovedovalski šoli Pripovedovalskega Varieteja v Ljubljani se je izobraževala pri različnih mentorjih, tudi na tujem: na Škotskem, v Nemčiji in drugod. Pripoveduje po vsej deželi, največ v rodnem Krškem, kjer je ustanovila Kulturno društvo Fabularij, namenjeno razvoju umetnosti pripovedovanja in organizaciji pripovedovalskih dogodkov za vse generacije. Deluje tudi kot pedagoginja, ki sodeluje na različnih pripovedovalskih delavnicah in jih tudi vodi. Najraje pripoveduje otrokom, saj meni, da so ti najbolj iskrena in iskriva publika. Rada ima njihovo neposrednost, zato jih tudi pogosto povabi k soustvarjanju pripovedovane pravljice. Pokličejo pa jo predvsem šaljive zgodbe, ali pa tiste, v katerih najdemo nenavadne preobrate. 

Lepo vabljeni v našo družbo!

Comments are closed.