Včlanitev v mladinsko skupino

Vzgibi, zakaj se nekdo pridruži gledališki skupini so lahko najrazličnejši. Od tega, da je v njej že najboljši prijatelj in bi se rad več družil z njim, do tega, da morda pričakuje samoaktualizacijo prek gledaliških orodij. Vsak sam ve, kaj pričakuje, da mu bo gledališko udejstvovanje prineslo.

Zakaj pa bi se v gledališko dejavnost vključil mladostnik po koncu osnovne šole? Lahko je to zato, ker želi izboljšati svoj (govorni) nastop. Lahko zato, ker ima željo po študiju igre in želi izpopolniti svoj izrazni aparat (naše telo). Lahko zato, ker je sicer introvertiran, pa mu gledališko ustvarjanje pomaga, da se lažje najde v svetu. Lahko je razlog tudi identifikacija s svojim »plemenom«, iskanje družbe sebi podobnih. Vzgib je lahko tudi opozarjanje na družbene težave širše narave ali izražanje družbene kritike skozi umetnost gledališča.

Kakorkoli, naše gledališče je odprto za vse!

Zato vabimo mlade od 14-18 let, da se pridružijo mladinski gledališki skupini v KUD Franca Kotarja, ki bo z delom pod vodstvom izkušene igralke Olge Kacjan zopet pričela v sredini oktobra 2022. Vaje bodo potekale enkrat tedensko, ob torkih od 18.30 do 20.00 ure.

Mentorica Olga Kacjan pa bi mlade k ustvarjanju povabila takole: »Vsi se lahko posvetimo umetnosti, ker si to močno želimo! Bodimo ljubitelji in trikrat hura za nas, diletante!« Če vas ali vaše znance, ki ustrezajo tej starostni skupini, tovrstno ustvarjanje zanima, je prijava možna do vključno 17. oktobra s spodnjim obrazcem.

Vabljeni!

Včlanitev v mladinsko skupino

Pridružite se nam in pomagajte ustvarjati novo kulturno skupnost!

 

Izpolnite spodnji obrazec in na email, ki ga boste navedli, vam bomo poslali podatke za plačilo članarine.

Z včlanitvijo izjavljate, da ste prebrali statut društva in spremembe in dopolnitve statuta  in se z njima strinjate ter ju sprejemate.

Spodaj podpisani/a


v šolskem letu 2022/23 vpisujem svojega otroka


v šolskem letu 2022/23 vpisujem svojega otroka v mladinsko gledališko skupino pri KUD Franc Kotar Trzin in izjavljam, da sem seznanjen/a. da je strošek vadnine 28 € / mesec, obračunano na tromesečje. 

Z oddajo tega obrazca potrjujem, da sem seznanjen/a, da je odpoved obiskovanja možna le pisno, na email naslov organizatorja info@kud-trzin.si.

Sprotno opravičevanje morebitnih odsotnosti z vaj je možno na email naslov ali telefonsko številko mentorice, ki bo članom skupine posredovana ob pričetku vaj (predvidoma 18.10.2022). 


Comments are closed.