Obvestilo o zasebnosti

Obvestilo o zasebnosti
S prijavo na e-novice, poslanim mailom, narejeno rezervacijo ali prijavo na dogodek/seminar ipd. omogočite društvu KUD Franc Kotar Trzin, Mengeška cesta 9, 1236 Trzin, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba društva in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Brigita Ložar in je dosegljiva na elektronskem naslovu: info@kud-trzin.si (v primeru, da na ta naslov pošiljate prvič, je potrebno potrditi, da niste robot, in sicer s klikom na link v povratnem sporočilu).

OBDELAVA PODATKOV:
Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati rezervacijo ali se prijaviti na kakšnega od naših programov, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, hišni naslov in telefonsko številko. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. izvedemo naročene storitve.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@kud-trzin.si ali po pošti na naslov:

KUD Franc Kotar Trzin
Mengeška cesta 9
1236 Trzin

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri KUD Franc Kotar Trzin ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Comments are closed.