Ta bol teater: TRIKRAT DA (komedija)

Trikrat da

Gledališka skupina Ta bol` teater v okviru KPD Josip Lavtižar Kranjska Gora, je 30. januarja 2016 na odrskih deskah dvorane Ljudskega doma v Kranjski Gori premierno uprizorila nova romantično komedija Trikrat da (v originalu I do, I do, I do). Gre za zanimiv tekst angleškega avtorja Robina Hawdona. Predstava je tudi krstna slovenska uprizoritev, saj je prevod v slovenski jezik za KPD Josip Lavtižar izdelala Helena Biffio Zorko.

Tako imenovana romantična komedija na zanimiv in komičen način prikazuje bogato, sodobno aristokratsko družino, katere osrednji lik je zaročenka Diana, ki se pripravlja na poroko, toda ves čas hrepeni po resnično pravi ljubezni, ki je do danes še ni doživela in občutila. Ali prava ljubezen sploh obstaja? Obstaja ljubezen na prvi pogled? V predstavi polni zapletov, ugank in preobratov, igralski liki resnično zaživijo ter gledalca ves čas držijo v napetosti in pričakovanju.

Igralsko ekipo sestavlja ubrana in izkušena igralska druščina članov KPD Josip Lavtižar Kranjska Gora: Petra Mlinar, Stane Jakelj, Nataša Vidic, Polona Bačnar, Marko Koder in Fredi Grilc. Tehnično pomoč predstavi nudita Bernarda Zaletelj in Gregor Jakelj.

Predstava je pod taktirko režiserke Tatjane Peršuh dobila odlično končno podobo v dolžini uro in petnajst minut.

V Trzin Kranjskogorci prihajajo v soboto, 1. oktobra 2016 ob 20.00 uri. Vstopnice si lahko že rezervirate!

Comments are closed.