Dobrodelna predstava HAMLET pomaga TIJI POZVEK

704-_55ec987033811

Leo klub Ljubljana je dobrodelna, neprofitna organizacija, ki združuje mlade med 16 in 30 letom starosti. Pomagajo socialno ogroženim posameznikom, slepim, otrokom in starostnikom, gibalno in mentalno oviranim in ostalim skupinam ljudi, ki pomoč nujno potrebujejo. Predvsem poskušajo izboljšati prihodnost mladim in omogočati njihovo povezovanje za naš skupni boljši jutri. Njihov slogan je »WE SERVE« – »POMAGAMO«.

Tokrat so člani Leo kluba Ljubljana združili moči z lokalnim okoljem, predvsem z našim društvom. Skupaj organiziramo dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za zdravljenje deklice Tije Pozvek, ki se zdravi zaradi Di Georgeovega sindroma. Akcijo je z veseljem podprl tudi župan občine Trzin, Peter Ložar, ki  – mimogrede – v predstavi tudi igra glavno vlogo kuharja Froggyja.

HVPO

Ogled komedije italijanskega dramatika Alda Nicolaja v režiji Tatjane Peršuh „Hamlet v pikantni omaki“ bo v četrtek, 25. februarja 2016 ob 20. uri v Kulturnem domu Trzin. Svoje mesto na dobrodelnem dogodku si lahko rezervirate na spletni strani www.kud-trzin.si/rezervacije-vstopnic. Vaš prispevek bo prišel v prave roke!

Vnaprej hvala!

LEO KLUB LJUBLJANA,

KUD Franc Kotar Trzin in

župan Peter Ložar

Comments are closed.