Nenad Vladić: Od talenta do uspeha (literarni večer)

29497815_2171521656411597_4767980385134968832_o

 

Nenad Vladić verjame, da ima vsakdo izmed nas talent in naša dolžnost do nas samih in naših prednikov je, da ga uresničimo. Da ne bi njegova dognanja ostala samo del osebne izkušnje, je napisal knjigo “Od talenta do uspeha”. Svoje talente, motive, želje, delovne navade, osebnostne lastnosti, razmišljanja in celo utrinke iz otroštva so z njim delili Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uroš Perić, Lara Bohinc, Alen Kobilica, Katarina Venturini, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher. Najbolj pomembna spoznanja bo Nenad delil z nami v četrtek, 29.3.2018, ob 19h v dvorani Marjance Ručigaj v Centru Ivana Hribarja.
Skozi zgodbe danes uspešnih Slovencev boste prepoznali svoje najboljše potenciale. Dobili boste priložnost, da namesto po merilih okolice in družbe, zaživite po merilih vašega lastnega Jaza. Spoznali boste, da imate neverjetne sposobnosti. Končno si boste življenje oblikovali po lastni meri!
Dogodek je primeren za vsakogar, ne glede na okoliščine ali starost. Ne pozabite, vsi vključeni so bili na neki točki povsem običajni ljudje. Lara Bohinc je začela iz nič, danes pa njen nakit nosijo slavni kot Madonna, Cameron Diaz, Victoria Beckham. Alen Kobilica je oslepel, a ga to ni ustavilo; v slepoti je našel izziv in je danes izjemno poslovno uspešen. Dejan Zavec je skozi svoj talent izstopil iz kroga domačega nasilja in se uveljavil kot eden najuspešnejših slovenskih športnikov. Uroš Perić je v začetku le stežka dobil kakšno priložnost, sedaj pa nastopa tudi pred 30 tisoč gledalci. In zakaj ne bi uspelo vam?


TOPLO VABLJENI, vstop je prost!

Comments are closed.