Način rezeviranja vstopnic

Spoštovane uporabnike naše spletne strani seznanjamo z načinom rezervacije vstopnic:

  • Na zavihku “Dogodki” v menijski vrstici strani je seznam vseh dogodkov, pri katerih so rezervacije na voljo. Prav tako so povezave do rezervacij pri nekaterih posameznih objavah, ki so vidne na prvi strani novic.
  • Ko izberete dogodek, za katerega želite rezervacijo, se obrazec za rezervacije nahaja čisto spodaj. Izpolnite vsa polja, pri čemer bodite pozorni predvsem na vpis vašega email naslova, kajti nanj boste prejeli potrditev rezervacij. Če bo mail vpisan napačno, tudi potrditve ne boste mogli prejeti.
  • Ko enkrat rezervirate vstopnice, prejmete uporabniško ime in geslo za dostop do rezervacij tudi v prihodnje, tako da ni potrebna ponovna aktivacija vašega računa. Le uporabniško ime (prvi del vašega naslova npr.: ime.priimek pri naslovu ime.priimek@mail.si) in geslo, ki ga prejmete ob prvem vpisu, si morate shraniti.
  • Ko ste tako enkrat prijavljen uporabnik rezervacij, se vam v menijski vrstici pojavi dodatna možnost “Moje rezervacije”, kjer rezervacije lahko tudi urejate – prekličete, pregledate status in število vstopnic ipd.
  • Vstopnice 2 za 1 – plača eden, gledata 2: Če imate status dijaka, študenta ali upokojenca in če pridete v parnem številu z osebami z enim od teh statusov, ste upravičeni do koriščenja ugodnosti vstopnic 2za1, v nasprotnem primeru pa ne. Ugodnost se upošteva le ob predložitvi ustreznih veljavnih izkaznic.

Še opomba:

Rezervacije so navadno na voljo do dneva pred prireditvijo, zato si sedeže zagotovite dovolj zgodaj! Če rezervacije niso več odprte, spodaj na strani dogodka piše “Rezervacije zaključene”. V tem primeru nas še vedno lahko kontaktirate na telefon 070 424 878, kjer boste dobili informacije o aktualnih prostih mestih za prireditev.

Uspešno rezerviranje in se vidimo na katerem od dogodkov v našem skromnem teatru z dušo.

Comments are closed.