Jesenske ustvarjalnice se nadaljujejo

Če še niste slišali, kako se imamo super na naših ustvarjalnicah, zamujate! Sledi še nekaj delavnic, vse tja do petka pred Božičem se nam lahko pridružite otroci in odrasli na:

Recikliranje je »inn«

podstavki

Delavnica recikliranja  starih majic bo potekala v nedeljo, 11.12. od 10.00 – 12.00 ure. Izdelovali bomo bogate ogrlice iz tekstila. Namenjena je otrokom in odraslim in je brezplačna.

Zadnje srečanje na temo recikliranja bo v četrtek, 22. decembra od 18.00 do 21.00 ure, ko bomo odrasli udeleženci šivali podstavke za vročo posodo ali kozarce. S seboj je potrebno imeti šivalni stroj. Kotizacija: 5 € na osebo.

Spretnosti naših babic

V petek, 09.12. od 18.00 – 21.00 ure bomo filcali. Izdelali bomo prav posebne vile in palčke s pomočjo filca. Ustvarjali bomo tako odrasli kot otroci v starosti 6 let ali več. Kotizacija: 10€ / osebo.

Polimerna glina

applique_pg

(Vir slike: http://charancreations.deviantart.com/art/Polymer-Clay-Floral-Applique-Rings-526691456 – slika je simbolična)

Še zadnjič se bomo z navdušenci nad polimerno glino srečali v četrtek in petek, 15. in 16. decembra, oba dneva od 18.00 do 21.00 ure. Izdelovali bomo obesek ali magnet, in sicer z aplikacijsko tehniko. Kotizacija: 15 € / osebo.

Pri vseh dvodnevnih delavnicah na isto temo se je potrebno prijaviti na oba dneva skupaj.

Šivilje, krojači

3kotna_toaletkab-nogavica_kolaz

V nedeljo, 18.12. nas čaka šivanje! Med 10.00 – 12.00 ure se bomo tega dne naučili izdelati aplikacijo in sešili bomo božičkovo nogavico, s katero bomo presenetili naše najdražje ali pa oni nas. Šivali bomo s šivalnimi stroji, zato jih je potrebno imeti s seboj, ravno tako je zaželeno, da prinesete ostanke bombažnega blaga (pisanega, enobarvnega). Kotizacija za delavnico znaša 10 € na osebo.

Šivali pa bomo tudi zadnji dan naših srečanj, v petek, 23. decembra od 18.00 – 21.00 ure. Izdelali bomo trikotne toaletne torbice, ki jih boste lahko že čez nekaj dni poklonili za Božič. S seboj boste prinesli šivalne stroje. Kotizacija bo znašala 10 € na osebo.

Na vse delavnice se je predhodno potrebno prijaviti (prijave najdete med “dogodki”), in sicer bodo izključno elektronske prijave možne do nekaj dni pred posamezno delavnico. Za več infomacij pa pišite na info@kud-trzin.si. Vabljeni k ustvarjanju!

Comments are closed.