Drugačni – Kakšni? Odlični!

Show skupina pod mentorstvom Saše Hudnik je pripravila premiero igre Vike Šuštar “Drugačni”. Na premieri se je 12 igralcev zelo izkazalo v precej zahtevni predstavi, kjer je bilo poleg igre potrebno tudi peti in plesati. Spevni songi, kot smo jih od Igorja Razpotnika že vajeni (tekstopiska je bila Saša Hudnik), so šli v uho tudi občinstvu. Ples, kot si ga je zamislila Aleksandra Kmetič pa je bil ravno prav udaren in ravno prav enostaven, da je učinkoval. Vse skupaj je bilo podkrepljeno še s funkcionalnimi kostumi Polonce Šepic in lučjo Marka Bizjaka. Brez čudovitih pričesk izpod rok naše Klavdije Klemenc ne bi šlo. Klemenčeva se je zopet izkazala, saj so se igralci s čudovitimi frizurami počutili v svojih vlogah še bolje.

Skratka, “Drugačni” je predstava, ki je resnično vredna ogleda za mlade v starosti od 3 let naprej pa do odraslih, ki so jim oči ravno tako žarele, ko so gledali to barvito eksplozijo na odru.

Na sporedu bo še v nedeljo, 11.03.2018 ob 17.00 uri za abonmaje Franckovega živžava in za izven. Rezervacije lahko opravite tukaj.

Že takoj pa se Drugačni tudi odpravljajo na gostovanja, in sicer bo prvo v petek, 9. marca, ko bodo v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale nastopili v okviru Območnega srečanja otroških gledaliških skupin.

17. marca pa bodo gostovali v Ljudskem domu v Kranjski Gori. Če boste blizu, vabljeni k ogledu!

Oglejte si še nekaj foto utrinkov, ki jih je posnel naš Peter Hudnik – Hoodfoto:

Comments are closed.