Divjad (drama)

V najbolj prazničnem mesecu leta, natančneje v soboto, 7. decembra, ob 20. uri, v trzinskem kulturnem domu gostimo preverjeno dobro gledališko skupino Gledališča Velenje, ki k nam pride gostovat z dramo avtorja Nejca Gazvode Divjad.

Zgodba gre takole: Pol leta je preteklo od smrti njihovega prijatelja Blaža. Sara, Mateja, Vanja, Gregor, Jan in Primož se dobijo v koči, daleč od oči drugih ljudi. Mateja je bivše dekle pokojnega prijatelja Blaža, sanjaški Gregor je samski in od nekdaj zaljubljen v Matejo. Primož in Sara sta par, ki pričakujeta rojstvo otroka. Sara je namreč v sedmem mesecu nosečnosti. Par sta tudi Vanja in Jan. Poznajo se že dolgo časa, še iz otroških let. Zdaj pa se to, kar naj bi bilo prijateljsko srečanje in posvetilo preminulemu prijatelju, sprevrže v lov za resnico, ki pa se z vsakim novim priznanjem vse bolj izmika in skriva. Je mogoče kriva divjad?

Rezervacije vstopnic v KUD Trzin opravljamo za neabonente na spletni strani www.kud-trzin.si/events/divjad. Vabljeni k ogledu te intrigantne domače drame!

Za abonma in izven je tokrat na ogled predstava Divjad velenjskega gledališča.

Lepo povabljeni pa tudi k ogledu posebnega kabareta, Pevska avdicija, ki bo na sporedu v nedeljo, 22. decembra ob 20.00 uri. Več o tem …

Tudi za ta super fantastični in zabavni kabaret lahko že naredite rezervacijo vstopnic na www.kud-trzin.si/events/pevska-avdicija.

Spremljajte nas na naši Facebook strani.

Comments are closed.