OSNOVNI TEČAJ OBLIKOVANJA SVETLOBE

trzn_za_slavo

Ustvarjanje primerne svetlobe za proslave in prireditve je še kako pomemben člen pri kreiranju prijetnega ambienta za gledalce oz. obiskovalce. Kako to storiti enostavno in učinkovito, se boste naučili v 12 urnem tečaju, ki bo potekal v vikendu od 28.-29. novembra v Kulturnem domu Trzin. Tečaj je namenjen vsem, ki sodelujete ali boste sodelovali pri organizaciji prireditev kot oblikovalci svetlobe (idealna priložnost za tiste, ki bi to radi postali!) in tistim, ki bi se radi priključili delovanju gledaliških skupin v KUD Franca Kotarja. Primeren je za začetnike in starostno ni omejen.

Na osnovnem tečaju boste spoznali vrste reflektorjev, učinke, ki jih želimo z njimi narediti, pomen barv svetlobe, kdaj se katera svetloba uporablja in kako učinkujejo sence. Konkretno na primerih boste nastavili luči in se naučili uporabljati svetlobno mešalno mizo s prednastavljenimi seti.

Tečaj se bo pričel v soboto, 28. novembra ob 10.00 uri in bo trajal 6 pedagoških ur, skupaj s polurnim odmorom za kavo do 15.00 ure, nadaljeval se bo v nedeljo ob istem času.

Prijave so možne prek prijavnega obrazca spodaj na tej strani ali po telefonu 064 185 744.

Kotizacija za tečaj znaša 40,00 € in jo je treba poravnati pred začetkom. Število mest je omejeno.

Tečaj bodo vodili: Domen Dalan, Goga Granatir in Simon Maglica.

  Ime in priimek:

  Prebivališče:

  Telefonska številka/GSM:

  E-mail naslov:

  Kotizacijo v višini 40,00 € bom poravnal po računu na TRRprvi dan izobraževanja v gotovini

  Ali imate že predznanje in izkušnje s področja oblikovanja luči in kakšne?

  Soglašam, da se moji podatki uporabljajo za namen obveščanja.

  Z vpisom izjavljam, da sem seznanjen/a, da se fotografije in video posnetki s tečaja lahko uporabijo za objavo in promocijo.

  Comments are closed.