Prigode modernega samca (kulturno-literarni večer in stand up)

Date/Time
Date(s) - 19/02/2018
19:00 - 20:15

Location
Dvorana Marjance Ručigaj

Categories No Categories


tomc

Tom Costo, PISATELJ, KOMIK, POZITIVEC, avtor treh knjig: »Poberi se«, »PMS-Prigode modernega samca« in »Korajžnice«. Pred tremi leti je izdal svojo prvo knjigo »Poberi se« ter zanjo prepešačil 200 km. Predlani je izšla knjiga »Korajžnice«, motivacijsko naravnana s pozitivnimi sporočili, kratkimi zgodbami, predvsem pa polne lahkotnega branja, ki ti da misliti in spremeni življenje.

Njegovo najbolj začinjeno delo pa je zagotovo »PMS-Prigode modernega samca«, za katerega je primerno posebno opozorilo: POZOR! IZDELEK LAHKO VSEBUJE SLEDI LAŽI, PREVAR, KLETVIC, GRDEGA JEZIKA. PRIMERNO ZA RADOVEDNE, A NE PREVEČ OBČUTLJIVE. BERI BREZ PREDSODKOV, ZADRŽKOV, BREZ KANČKA SLABE VESTI.

Življenje se dogaja, Tom ga zapisuje. Umetnik na poti do uspeha uspe prepričati dekleta, da je vreden njihovega časa. Na svoj način skuša svetu predstaviti svoje misli, jih nekoliko olepšati, da so sprejemljive, a ne preveč, da se ne zdijo izumetničene. Opisuje svoje nastope, pisanja, romance, afere, pregrešne misli in dejanja. Temačne misli pretvarja v nora doživetja, slabe dogodke pa obrne v dobro. Tom je uživač, zaradi tega je morda kdo kdaj trpel, zato naj bo ta knjiga v uteho, v tolažbo, naj velja kot opravičilo. Zgodbe v knjigi so kratke, a določena srečanja so trajala dolgo, nekatera celo predolgo. Ne držite avtorja za besedo ali za kaj drugega, lahko, da je vse skupaj izmišljeno. Avtor živi, knjiga je prava, osebe pa so popolnoma drugačne, kot v realnosti, če sploh obstajajo. Če se kdo najde v kateri izmed zgodb se mu v življenju ni treba več iskati.

Zanimivost njegovih predstavitev je, da je poleg tega, da je pisatelj, tudi komik in igralec, tako da vse svoje talente pokaže v dobri uri programa.

Vstop prost!

Comments are closed.