Martin Krpan (otroška predstava)

Date/Time
Date(s) - 17/11/2019
17:00 - 17:45

Location
Kulturni dom Trzin

Categories No Categories


Martin Krpan

Spretno zasnovana, režirana in odigrana predstava Martin Krpan je nastala v produkciji Kulturnega društva Cirkuško gledališče in s koprodukcijsko pomočjo KUD-a Franca Kotarja. Režijo je prevzel Jure Lajovic, glasbeno je predstavo opremil Robert Suša, kostumografijo sta izdelali Mateja Šušteršič in Metka Zajc, tehnično je predstavo opremil Mirko Bobnar, za tiskovine pa je poskrbel Gregor Vovk.
Hišnik Rudi pa vas takole povabi, da 17.11.2019, ob 17.00 uri pride staro in mlado na njegov šov Martin Krpan v Kulturni dom Trzin (pa ni pomembno ali ste abonenti ali ne!):
»Drage dame, cenjeni gospodje inu njih potomstvo! Pred vašimi očmi se jame precej vršiti ena velika reč! Danes boste videli hrusta, tolikega, da ga ni kmalu takega! Najbolj silnega človeka na Dunaju, kaj na Dunaju, v celotnem cesarstvu! Samo za vas bode svojo kobilico s tovorom vred prestavil, kakor da bi skledo na mizo nesel! Inu v poštenem boju se bo srdito skusil s strašnim velikanom, Brdavsom po imenu! Gospe inu gospodje inu njih potomstvo, prav ste pogodili: Martin Krpan z Vrha od Svete Trojice!«

Interaktivna, medžanrska, pantomimsko – klovnska predstava dobrovoljnega hišnika s specifičnim smislom za humor je obvezen ogled za vse smeha željne gospe, gospode inu njih potomstvo!

Za abonma Franckov živžav in izven! (vstop 4,00 €)

Bookings

Rezervacije za ta dogodek se še niso pričele ali so zaključene.

Comments are closed.