Zavod Kult: Picko in Packo

Date/Time
Date(s) - 13/01/2019
16:00 - 16:30

Location
Kulturni dom Trzin

Categories


Predstava traja 35 min. Najprimernejša je za otroke v starostni skupini od 5 do 12 let.

Režija: Gregor Čušin

Prevod: Svetlana Makarovič

Scenografija in kostumografija: Tatjana Kortnik

Glasba: Benjamin Pirnat

Igrajo: Andrej Murenc, Jernej Čampelj, Saša Klančnik

Kdo med nami ne pozna zgodbe o dveh mulcih, polnih neposredne, iskrive in nagajive energije, ki se neznansko zabavata ob zganjanju svojih norčij. Na tak način nam kažeta svet zanimiv, zabaven in tako blizu.

Če imamo domišljijo in polno glavo neumnosti je lahko zabava zunaj v resničnem svetu veliko bolj nora kot pa za štirimi stenami z miško ali daljincem v roki. To se mnogim mladim danes zdi že skoraj nemogoče, zato je zgodbica še kako aktualna in tudi poučna, saj ljudje danes, v svetu elektronike, svojim zabavam ne znamo več postaviti meja resničnega sveta.

Predstava je igrano-lutkovna in je namenjena vsem otrokom od 3 – 99 let, predvsem za sprostitev in zabavo. Scena, lutke in kostumi so barviti, prepričljivi, enostavni, predvsem pa  gledalcu dopuščajo ogromno domišljije in mu zanjo dajo tudi povod.

Predstava, ki ruši starostne in domišljijske ovire, bo zaradi svojstvenega humorja in izvirnosti pri gledalcih vseh starosti izzvala veliko smeha, zabave in sprostitve. Otroci se bodo rade volje poistovetili  z dvema junakoma, ki sta polna idej in ki jih tako z lahkoto in za zabavo uresničujeta. Odrasli pa bomo ob igrivosti glavnih junakov zopet odkrivali košček tistega otroškega v sebi. Pomenila pa nam bo tudi korak več pri spoznavanju neizmerne domišljije, razigranosti in nagajivosti otrok, na katere se prevečkrat po krivici razjezimo.

Za abonmaje Franckovega živžava in izven!

Rezerviraj svojo vstopnico!

Bookings

4,00€


Comments are closed